Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ZECI de români plecați la muncă în Austria REVIN acasă, să stea în carantină pe banii statului român

Facebook
muncitori romani sezonieri agricultra

România aduce acasă zeci de muncitori din Austria. Oamenii vor sta în carantină, după ce vor ajunge acasă cu un tren special. Autorităţile din Austria trimit un al doilea tren spre România, care va aduce 40 de muncitori români care au contracte de muncă în această ţară, aceştia urmând să intre în carantină. Alţi 104 muncitori vor pleca de la Timişoara spre Viena.

Citește și: Alexandru Rafila SEMNALEAZĂ ABERAȚII legate de amenzile aplicate: oamenii care fac mișcare în AER LIBER NU pun în pericol sănătatea nimănui

Trenul va sosi miercuri dimineaţa, în staţia CFR Timişoara Nord şi va aduce din Austria 40 de muncitori, care şi-au terminat tura de lucru în această ţară. Aceştia vor fi preluaţi cu un transport special şi vor fi duşi în judeţele de reşedinţă, unde vor sta în carantină timp de 14 zile.

În cursul serii, trenul va pleca înapoi spre Viena), însă de această dată cu 104 muncitori care vor merge în această ţară pentru a presta diferite munci, în special la îngrijirea bătrânilor. Duminică, 74 de români din 18 judeţe ale ţării au plecat cu trenul de la Timişoara spre Viena. Aceştia au contract de muncă în Austria şi unii au făcut schimb de tură. Cel de-al treilea tren pe ruta Viena - Timişoara şi retur, dedicat exclusiv muncitorilor, va circula în 17 mai.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.