Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Zeci de studenţi la Medicină şi Drept în Timişoara, 'săltaţi' de mascaţi la prima oră

perchezitii mascati

Aproximativ 50 de percheziții au fost efectuate, miercuri dimineața, în Timișoara și Reșița la locuințele unor traficanți de droguri care aprovizionau studenți, peste 40 de persoane urmând a fi audiate. Cei care sunt vizați sunt studenți la Medicină și Drept, informează Mediafax.

Procurorii DIICOT Timișoara au efectuat, miercuri dimineața, împreună cu ofițeri din cadrul Brigăzii de Combatere a Crimei Organizate, Serviciul pentru Acțiuni Speciale Timiș și jandarmi, aproximativ 50 de percheziții în locații din Reșița și din Timișoara, în special în Complexul Studențesc.

Vezi şi: Toți utilizatorii de telefoane cu Android sunt vizați: Anunț major făcut de Google despre o nouă funcție

Descinderile au fost realizate cu scopul destructurării unei grupări specializate în trafic de risc și mare risc, care aproviziona în special studenți din Timișoara.

Anchetatorii au descoperit că studenți din cele două orașe erau aprovizionați cu droguri, în special canabis și amfetamine, de alți colegi de-ai lor. Majoritatea traficanților de droguri sunt studenți din Târgu Jiu, înscriși la facultățile de Drept sau Medicină din Timișoara. Opt studenți se ocupau cu aprovizionarea traficanților cu droguri, o parte fiind achiziționate de pe Internet, care mai apoi erau vândute de distribuitori consumatori.

Peste 40 de tineri, majoritatea studenți, urmează să fie aduși la sediul DIICOT Timișoara pentru a fi audiați, în cursul zilei de miercuri.

Vezi şi: Beneficii mai puțin cunoscute ale uleiului de măsline: Tratamente pentru trei afecțiuni .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.