Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Zeci de zboruri ale operatorului spaniol Iberia au fost anulate, din cauza unei probleme la sistemul de rezervare şi îmbarcare

stiri.md
avion comercial

Zeci de zboruri internaţionale şi interne operate de transportatorul spaniol Iberia au fost anulate sâmbătă, din cauza unei probleme la sistemul de rezervare şi îmbarcare al companiei, transmite Reuters.

Cinci zboruri, către Londra, Lisabona, Vigo, Barcelona şi Jerez de la Frontera, în sudul Spaniei, au fost anulate, a declarat un purtător de cuvânt al Iberia, parte a International Consolidated Airlines Group.

"La ora 11.30, întârzierile au fost de până la o oră la zborurile din Spania şi Europa. Au afectat zeci (de servicii)", a adăugat purtătorul de cuvânt.

Problema este centrată pe Madrid, dar afectează şi alte aeroporturi, uar voluntari lucrează pentru a rezolva problema cât mai curând posibil, scrie news.ro.

”Din cauza unei incidenţe în sistemele noastre, serviciile de rezervare şi îmbarcare au fost oprite în mai multe aeroporturi "Întreaga echipă Iberia lucrează pentru a o rezolva. Ne cerem scuze clienţilor noştri pentru neplăcerile pe care le provoacă situaţia", a scris Iberia pe Twitter.

Compania nu a oferit alte detalii despre natura problemei sau când ar putea fi rezolvată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.