Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Zeci de zboruri au avut întârzieri mai mari de 60 de minute pe Aeroportul Henri Coandă în ultima săptămână

CNAB
aeroportul Otopeni Henri Coanda

Un număr de 61 de zboruri, atât decolări, cât şi aterizări, au înregistrat întârzieri mai mari de 60 de minute pe Aeroportul Internaţional "Henri Coandă", în perioada 10 - 16 noiembrie, cu 30 mai puţine faţă de ultima raportare, informează joi Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti (CNAB).

Printre motivele invocate de companiile aeriene se află rotaţia aeronavelor, lipsa echipajului, precum şi alte cauze de natură tehnică.

Cele mai multe zboruri cu întârzieri de peste o oră s-au înregistrat, în ordine, la companiile aeriene: Ryanair (16), Wizzair (14) şi Tarom (8), restul de 23 fiind cumulate de celelalte companii aeriene care operează pe acest aeroport, informează Agerpres.

Potrivit CNAB, în afara zborurilor Blue Air care sunt anulate în perioada 7 septembrie - 28 octombrie 2023, nu au fost înregistrate alte anulări.

În intervalul de referinţă, pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti, au fost operate 1.865 zboruri, dintre care 1.715 regulate, fiind prelucrat un trafic de 203.625 de pasageri pe fluxurile de plecări, sosiri şi tranzit.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.