Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Zeci de zboruri din întreaga lume cu destinaţia Tel Aviv au fost anulate (CNN)

avion american airlines

Companiile aeriene americane deviază și anulează zboruri cu destinația principalul aeroport internațional din Israel, în timp ce luptele dintre forțele israeliene și militanții palestinieni continuă.

Zborul 954 al companiei United Airlines a plecat vineri seară de pe Aeroportul Internațional San Francisco și a fost deviat deasupra Groenlandei după aproximativ șapte ore de la începerea călătoriei de peste 13 ore, potrivit datelor furnizate de site-ul de urmărire a zborurilor FlightAware.

Zborul ar fi trebuit să aterizeze înapoi la San Francisco în jurul orei 14.00, ora Europei Centrale. FlightAware arată că United a anulat un zbor cu același program inițial pentru sâmbătă.

"Siguranța clienților și a echipajelor noastre este prioritatea noastră principală. Monitorizăm îndeaproape situația și ajustăm programele de zbor după cum este necesar", a declarat compania aeriană într-un comunicat.

Delta Air Lines și American Airlines au anulat sâmbătă și duminică zborurile cu destinația Israel programate să plece de la aeroportul JFK din New York, potrivit FlightAware. De asemenea, compania aeriană germană Lufthansa a redus drastic zborurile spre Tel Aviv.

"Va mai exista un zbor de la Tel Aviv la Frankfurt în această sâmbătă. Toate celelalte zboruri Lufthansa spre și dinspre Tel Aviv au fost anulate pentru azi", a precizat compania aeriană într-un comunicat.

În total, FlightAware arată că 14% din zborurile cu destinația Tel Aviv din întreaga lume au fost anulate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.