Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Zelenski a reacționat dur după bombardamentele de azi: 'Rușii continuă să facă ceea ce ştiu mai bine: să terorizeze și să omoare civili'

ndtv.com
zelenski

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a reacționat după ce ruşii au bombardat masiv mai multe orașe ucrainene, marţi dimineaţă, afirmând că Federația Rusă nu va schimba nimic pentru ea însăși prin astfel de acțiuni.

"Ei (ruşii - n.r.) continuă să facă ceea ce ştiu mai bine - să terorizeze și să omoare civili. La Mikolaiv, inamicul a distrus o clădire rezidențială folosind rachete S-300. O persoană a murit. A mai fost o lovitură asupra unei piețe de flori, asupra Pieţei Castanilor... Mă întreb cu ce s-au luptat teroriştii ruşi la aceste obiective pașnice..." - a scris Zelenski pe Telegram, postând o înregistrare video cu distrugerile provocate de ruşi la Mikolaiv, relatează Rador.

"Statul terorist nu va schimba nimic pentru el însuși prin astfel de acțiuni. Nu va face decât să-și confirme esența distructivă și criminală, pentru care, cu siguranță, va fi pedepsit" - a conchis Zelenski.

Amintim că, marţi dimineaţă, trupele ruse au lansat noi atacuri la Dnipro, Harkiv, Krivi Rih, Jitomir şi Kiev.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.