Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Zelenski amenință Rusia: 'Dacă ucide civili sau personal militar care ar putea fi eliberat, nu putem purta negocieri diplomatice cu ei!'

BBC
zelenski telefon

Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a declarat că uciderea civililor și a personalului militar capturat ar putea duce la retragerea Ucrainei din procesul de negociere.

"Dacă Rusia ucide civili sau personal militar care ar putea fi eliberat, nu putem purta negocieri diplomatice cu ei", a declarat Zelenski într-un interviu acordat Institutului Regal de Relații Internaționale.

Reamintim că mama unui soldat din Mariupol pe nume Dan a spus că fiul ei era în captivitate, dar pe 30 aprilie a primit o fotografie în care era mort. Potrivit femeii, fiul ei a fost izolat de erupții cutanate în perioada 19-20 aprilie. L-a văzut pe Dan într-un videoclip cu propaganda rusă.

Înainte de aceasta, trimisul special al SUA pentru justiție internațională, Beth Van Schaak, a declarat că statele au informații adevărate că armata rusă i-a executat pe ucrainenii care au încercat să se predea în regiunea Donețk.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.