Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Volodimir Zelenski: Contraofensiva ucraineană nu va avea 'happy-end'

The Economist
zelenski

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a declarat luni despre contraofensiva armatei ucrainene că nu va avea un "happy-end" pentru Kiev, deoarece forțele armate ale țării, în special, au pierdut mulți militari pe câmpul de luptă, scrie TASS, conform Rador.

„Toți ne dorim să obținem succes și un 'happy-end'. În primul rând, acesta nu este un film, nu durează o oră și jumătate. Aceasta este o contraofensivă, nu un film cu 'final fericit'. Nu vom avea un 'happy-end', am pierdut foarte mulţi oameni, trebuie să recunoaştem acest lucru”, a spus Zelenski, într-un interviu acordat CNN.

În același timp, Zelenski a declarat că furnizarea de arme de către Occident Forțelor Armate ale Ucrainei nu înseamnă obținerea de rezultate rapide pe câmpul de luptă.

"În timp ce stăm și vorbim despre această contraofensivă (pe care Forțele Armate ucrainene încearcă să o desfășoare), atunci când mulți oameni spun că aceasta se desfășoară foarte încet, contraofensiva totuşi se desfășoară" - a subliniat președintele ucrainean.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.