Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Zelenski descrie un 'covor' format din cadavrele soldaților ruși: 'Pământul din fața pozițiilor ucrainene este literalmente plin de cadavrele ocupanților'

zelenski

Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a ținut să le mulțumească din nou celor care îi sprijină țara în războiul cu Rusia. „Vom face totul pentru ca cât mai multe țări să se alăture acestui ajutor”, transmite liderul de la Kiev. De asemenea, Zelenski a anunțat unde au loc cele mai grele lupte și a descris o imagine sumbră.

„Începând de astăzi, putem spune că recenta escaladare a terorii rusești cu rachete și drone nu a dus decât la răspunsul lumii - reacționând cu un nou ajutor Ucrainei. (...) Mulțumim tuturor celor care luptă pentru Ucraina! Mulțumim tuturor celor care lucrează pentru victoria noastră! Mulțumim tuturor partenerilor noștri care ne ajută să protejăm libertatea! Glorie Ucrainei!”, a transmis Zelenski, pe canalul său de Telegram.

Președintele a descris și linia frontului.

„În general, de-a lungul frontului, forțele noastre sunt într-o stare de apărare activă - în unele părți din est și sud, împingem treptat inamicul înapoi.

Donețk rămâne epicentrul celei mai mari nebunii a ocupanților - aceștia mor cu sute în fiecare zi. Pământul din fața pozițiilor ucrainene este literalmente plin de cadavrele ocupanților”, a concluzionat Zelenski.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.