Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Zelenski face agenda ONU: Consiliul de Securitate se reunește în urma solicitării președintelui ucrainean

Captura Youtube
consiliul de securitate al ONU

Consiliul de Securitate al ONU va organiza miercuri o reuniune de urgență cu privire la ultimele bombardamente ale Rusiei în Ucraina, la cererea președintelui ucrainean Volodimir Zelenski, anunță CNN, potrivit Mediafax.

Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a solicitat o reuniune urgentă a Consiliului de Securitate al Națiunilor Unite în urma ultimelor bmbardamente asupra infrastructurii de generare a energiei electrice.

Cel puțin șapte persoane au fost ucise și 36 au fost rănite în bombardamente. Patru au murit în regiunea Kiev, a declarat șeful administrației militare din regiunea Kiev, Oleksii Kuleba, într-o declarație pe Telegram. În orașul Kiev, trei persoane au fost ucise miercuri, a declarat primarul Vitali Klitschko într-o postare pe Telegram.

Zelenski a mulțumit membrilor Parlamentului European pentru recunoașterea Rusiei ca "stat sponsor al terorismului" într-o declarație după bombardament. El a declarat că Rusia a "dovedit întregii lumi" că merită această clasificare prin "lansarea a 67 de rachete asupra infrastructurii noastre, asupra industriei noastre energetice, asupra oamenilor obișnuiți".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.