Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Zelenski: In această săptămână, soldaţii noştri au eliberat 776 de kilometri pătraţi de teritoriu

Ukrinform
Volodimir Zelenski

Militarii ucraineni au eliberat, doar în această săptămână, 776 de kilometri pătraţi de teritoriu în estul ţării şi 29 de localităţi, dintre care şase în regiunea Lugansk, a anunţat preşedintele Volodimir Zelenski, informează news.ro.

”Doar în această săptămână, soldaţii noştri au eliberat 776 de kilometri pătraţi de teritoriu în estul ţării şi 29 de localităţi, dintre care şase în regiunea Lugansk, de la pseudoreferendumul rusesc. În total, de la începutul acestei operaţiuni ofensive, au fost deja eliberaţi 2.434 de kilometri pătraţi din pământul nostru şi 96 de aşezări”, a afirmat Zelenski.

Acesta a dezvăluit că sunt rezultate bune şi în sudul Ucrainei în această săptămână. ”Cu siguranţă vom ajunge în teritoriile care au fost ocupate anterior de Rusia”, a afirmat liderul de la Kiev, mulţumindu-le apărătorilor ucraineni care fac posibil acest lucru.

În aceste 225 de zile, 29.887 de militari ucraineni au primit distincţii de stat iar un număr de 178 de soldaţi au primit titlul de Erou al Ucrainei. Un asemenea grad de curaj şi eroism al luptătorilor noştri demonstrează fără echivoc că Ucraina nu poate fi oprită.

”Şi fiecare dintre atacurile ruseşti, toate manifestările de teroare rusă – împotriva Zaporojie, împotriva Harkovului, împotriva Mykolaivului, împotriva Donbasului şi a tuturor celorlalte teritorii ale noastre – nu face decât să demonstreze că eliberarea întregului nostru teritoriu este singurul fundament al păcii şi securităţii pentru toţi ucrainenii”, a mai precizat Zelenski.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.