Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Zelenski, în fața liderilor G7: Planul Kievului de a pune capăt războiului Rusiei în Ucraina este 'o expresie evidentă a raționalității'

zelenski

Președintele ucrainean, Volodimir Zelenski, le-a spus liderilor G7, într-un discurs susținut duminică, faptul că planul Kievului de a pune capăt războiului Rusiei în Ucraina este "o expresie evidentă a raționalității".

Zelenski, care participă personal la summitul G7 din Japonia, a căutat în ultimele luni sprijin global pentru o "formulă de pace".

"Suntem uniți de încă un principiu – raționalitatea", a spus liderul ucrainean într-un discurs postat pe site-ul președintelui.

"Acționăm întotdeauna protejându-ne, practic, valorile. Iar Formula de Pace ucraineană este o expresie evidentă a raționalității. Vă mulțumesc pentru susținerea Formulei noastre.", a adăugat acesta

Zelenski a cerut aliaților occidentali și din alte țări să mențină atât măsurile economice, cât și militare pentru a sprijini Kievul, în contextul în care invazia Rusiei, ce durează de 15 luni, se prelungește.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.