Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Zelenski își face flotă de drone maritime / 220 de milioane de dolari, donaţii pentru Ucraina prin platforma UNITED24

businessmagazin.ro
zelenski

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a anunţat, într-un nou discurs, că prin platforma UNITED24 s-au strâns 220 de milioane de dolari pentru Ucraina. El a precizat că va fi lansată o campanie de strângere de fonduri pentru o flotă de drone maritime, anunță news.ro.

“O dovadă a puterii unităţii planetei este activitatea platformei noastre caritabile UNITED24. Au trecut exact şase luni de când a fost lansată. Au venit prin donaţii aproape 220 de milioane de dolari de la milioane de oameni din peste 100 de ţări. Se cumpără pentru Ucraina drone, elicoptere, maşini de deminare, în special Armtrac, zeci de ambulanţe care se folosesc deja în zonele din prima linie a frontului. S-au alăturat proiectului ambasadori – staruri: Andrei Şevcenko, Elina Svitolina, Oleksandr Usyk, Demna, Liev Schreiber, Mark Hamill, Imagine Dragons, Barbra Streisand, Scott Kelly şi Timothy Snyder. Le mulţumesc tuturor donatorilor şi ambasadorilor UNITED24 şi tuturor celor care ne ajută să ne apărăm împotriva terorii ruseşti”, a spus Zelenski.

Preşedintele Ucrainei a precizat că ţara sa are nevoie de drone maritime pentru a-şi proteja apele. “Vom lansa săptămâna viitoare o altă direcţie de strângere de fonduri - vom strânge fonduri pentru o flotă de drone maritime. Cred că absolut toată lumea înţelege ce înseamnă şi pentru ce sunt necesare şi sunt sigur că milioane de oameni vor susţine această direcţie în apărarea noastră. Toată lumea a văzut deja cum funcţionează. Şi totul este doar pentru protejarea apelor noaastre, nu cerem nimic din ce nu ne aparţine”, a adăugat el.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.