Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Zelenski le dă lecții primarilor din SUA privind relația cu Rusia: Tiranii nu trebuie să aibă legături cu lumea civilizată

captura Facebook
Volodimir Zelenski

Preşedintele Ucrainei le-a cerut primarilor din SUA să întrerupă legăturile cu oraşele ruseşti cu care au relaţii de „înfrăţire". „Tiranilor nu trebuie să li se permită să se bucure de legături cu lumea liberă. Orice legături", a declarat Volodimir Zelenski într-un discurs online adresat Conferinţei primarilor din SUA, scrie BBC.

El a oferit drept exemplu oraşul Chicago, care este înfrățit cu Moscova. Alte exemple sunt Jacksonville şi Murmansk, San Diego şi Vladivostok, Albany şi Tula. „Ce vă oferă aceste conexiuni? Probabil că nimic. Dar ele oferă Rusiei posibilitatea de a spune că nu este izolată, chiar şi după ce a început un astfel de război", a explicat Zelenski.

El a mai spus că „unele dintre cele mai letale rachete ruseşti sunt proiectate şi fabricate la Ekaterinburg. Care, apropo, este înfrăţit cu San Jose". Chicago şi Albany au anunţat amândouă suspendarea temporară a relaţiilor. De asemenea, Zelenski le-a cerut primarilor să îşi implice oraşele în eforturile de reconstrucţie din Ucraina.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.