Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Zelenski nu se lasă! Armata ucraineană va intensifica operaţiunile în regiunea Herson

YouTube
Volodimir Zelenski

Preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a afirmat, joi, că armata ucraineană intenţionează să intensifice operaţiunile de eliberare a regiunii Herson, unul dintre teritoriile anexate recent în mod unilateral de Rusia, anunță Mediafax.

Ruşii vor fi asediaţi dacă vor rămâne acolo, "cunosc această problemă, ştiu că situaţia este periculoasă", a declarat Zelenski într-un interviu acordat cotidianului Corriere della Sera.

Liderul de la Kiev a explicat că operaţiunile militare în Herson sunt "dificile", din cauza riscului pierderilor de vieţi omeneşti. "Pentru Rusia, nu contează câţi oameni vor fi morţi mâine, dar pentru noi este important, nu putem pur şi simplu să împingem oamenii să meargă să moară acolo", a subliniat Zelenski, denunţând, potrivit CNN, campania în sensul dezinformării practicată de Rusia în zonele ocupate.

Administraţia de la Kiev a anunţat, la sfârşitul săptămânii trecute, că deţine controlul asupra a 88 de localităţi din regiunea Herson, în urma confruntărilor cu forţele militare ruse.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.