Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Zelenski profețește o nouă revoluție în Rusia: 'Putin nu are forța militară în interiorul Rusiei'

zelenski insula

Există un semnal că o nouă rebeliune poate începe în Rusia, care va fi susținută de un număr mare de oameni, a declarat președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, într-un interviu acordat ABC News, comentând revolta liderului PMC rus Wagner Evgheni Prigojin de la Moscova.

"Cred că da, pe baza datelor serviciilor de informații ... A devenit o figură politică. Și pentru mine, acesta trebuie să fi fost scopul său principal. De ce s-a oprit? Ei bine, nu știu sigur", a spus președintele ucrainean, relatează Unian.

Zelensky a menționat că revolta liderului "wagnerienilor" a dezvăluit slăbiciunea regimului Putin. "Au decis să se oprească singuri. Putin nu are forță militară în interiorul Rusiei, iar populația sa civilă nu este protejată. Există un semnal că ar putea exista o altă rebeliune, o revoluție în Rusia. Mai mult, există mulți oameni care ar putea sprijini o astfel de rebeliune", a adăugat el.

Comentând zvonurile că "wagnerienii" ar putea ataca Ucraina din nord, președintele și-a exprimat încrederea că acest lucru nu se va întâmpla.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.