Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Zenit Sankt Petersburg a utilizat pe vreme de COVID-19 o dronă pentru a-i livra un premiu brazilianului Malcom

MFE
drona

Clubul rus de fotbal Zenit Sankt Petersburg a apelat la o dronă pentru a-i transmite brazilianului Malcom premiul rezervat Jucătorului lunii martie, respectând astfel regulile referitoare la distanţarea socială, informează Reuters.

Malcom a fost votat de aproximativ 30% dintre fanii lui Zenit, echipă aflată pe prima poziţie a clasamentului campionatului Rusiei, înainte de întreruperea acestuia din cauza pandemiei de coronavirus, scrie Agerpres.

Citește și: Raed Arafat, despre sezonieri: 'Nimeni nu a crezut că vor fi 2.000/zi. Solicitarea, pe cale diplomatică'

Fostul atacant al Barcelonei a fost cu adevărat surprins de metoda inedită aleasă de oficialii clubului pentru a-i înmâna premiul

"Tocmai am primit un mesaj în care mi se spune că trebuie să deschid geamul", povesteşte Malcom într-un videoclip postat pe contul de Twitter al clubului rus, în timp ce se îndreaptă spre fereastră. După ce a deschis-o, o dronă pe care era ataşat premiu a pătruns în apartamentul său, punându-i pe fugă pisica, iar apoi a aterizat pe podea.

După a intrat în posesia premiului, brazilianul a ţinut să le mulţumească suporterilor lui Zenit, pe care i-a îndemnat în finalul videoclipului să rămână acasă şi să respecte recomandările privind izolarea la domiciliu. "Staţi acasă, este important", le-a transmis Malcom.

Peste 1,6 milioane de persoane au fost infectate cu Covid-19 la nivel mondial şi peste 100.000 au decedat. Rusia are circa 13.500 de cazuri confirmate şi 106 decese.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.