Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Zgonea-Dragnea, discuție retrasă în sediul PSD / Ponta: 'Tot speram că nu vii, Vali'

zgonea

Președintele Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea, vehiculat drept posibil candidat la șefia PSD, a dicutat, miercuri dupa-amiaza, cateva minute, cu Liviu Dragnea, coordonatorul politic PSD, intr-un birou din sediul partidului.

Discutia a avut loc inaintea sedintei BPN al PSD in care Ponta isi va informa colegii despre retragerea sa din fruntea partidului si se va decide cine va prelua interimar partidul pana la Congres.

Dragnea si Zgonea au intarziat putin la sedinta, la momentul intrarii in sala Victor Ponta spunandu-i lui Zgonea razand: "Tot speram ca nu vii, Vali". Zgonea si Dragnea si-au ocupat locurile in sala fara sa-i raspunda lui Ponta.

La sosirea la sediul PSD, Valeriu Zgonea a fost flancat de o serie de lideri PSD din teritoriu si din Parlament. Intrebat ce parere are despre informatiile privind candidatura sa la sefia partidului, Zgonea a declarat: "Sunt in luna de miere, nu vorbesc decat despre sotie"

La sedinta BPN al PSD, prima dupa demisia lui Victor Ponta, participa dupa o lunga absenta presedintele de onoare PSD, Ion Iliescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.