Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Zi cu ghinion pentru ministrul olandez al sănătăţii: S-a prezentat la vot cu un paşaport expirat, iar apoi a intrat şi în carantină

www.parool.nl
Hugo de Jonge

Ministrul olandez al Sănătăţii, Hugo de Jonge, nu a avut o zi bună miercuri, ultima din cele trei zile de alegeri în Olanda. Nu numai că s-a prezentat cu un paşaport expirat la secţia de votare, dar acum trebuie să intre şi în carantină, relatează joi dpa, potrivit AGERPRES.

Hugo de Jonge a fost alertat joi, după ce a votat, printr-o aplicaţie de monitorizare că probabil s-a aflat lângă o persoană infectată şi că trebuie să intre în carantină la domiciliu. ''Din fericire nu am probleme'', a spus el. Hugo de Jonge va lucra de la domiciliu şi va fi testat.

Citește și: Lovit de amnezie! La o săptămână după ce i-a făcut plecăciuni, Florin Cîțu și-a dat seama că e incompatibil cu Octav Bjoza

Miercuri dimineaţa ministrul s-a prezentat la secţia de votare cu un paşaport expirat şi nu i s-a permis să voteze. De asemenea, el îşi lăsase permisul de conducere acasă. Ulterior, ministrul a revenit cu documentul valabil şi a votat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.