Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Zi de foc pentru Darius Vâlcov - așteaptă sentința într-un dosar de corupție

Inquam Photos/ Octav Ganea
Darius Valcov

Tribunalul Dolj urmează să se pronunțe marți, 7 iulie 2020, într-un dosar de corupție în care este vizat Darius Vâlcov, potrivit portalului instanțelor.

Citește și: Starea de URGENȚĂ a fost MANĂ CEREASCĂ pentru afaceriștii din comerțul cu amănuntul: afacerile au EXPLODAT în luna mai

Darius Vâlcov este judecat pentru luare de mită, fiind acuzat de DNA că ar fi primit comisioane de la oamenii de afaceri care aveau contracte cu primăria. E vorba de contracte pentru izolarea termică a blocurilor, reabilitarea centrului istoric din Slatina și lucrări de extindere a rețelei de apă din județul Olt.

Dosarul lui Vâlcov s-a înregistrat la Tribunalul Dolj pe 20 iulie 2017, după ce, judecătorii de la Curtea de Apel Craiova au admis cererea lui Bogdan Darius Vâlcov, fost ministru al Finanţelor şi senator de Olt, de strămutare a procesului. În 26 noiembrie 2015, procurorii DNA anunţau că l-au trimis în judecată pe Darius Vâlcov pentru 2 infracţiuni de luare de mită şi trafic de influenţă.

content-image

De asemenea, Darius Vâlcov mai așteaptă în 13 iulie sentința în dosarul în care este acuzat de instigare la dare şi luare de mită.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.