Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Zi DECISIVĂ pentru Victor Becali? Magistrații îi hotărăsc soarta fostului impresar

www.sptfm.ro
Victor Becali

Victor Becali ar putea primi astăzi vestea cea mare! Fratele lui Giovanni Becali află dacă va fi eliberat din închisoare. Magistrații Tribunalului Constanța judecă, vineri, primul termen în dosarul în care procurorii DNA au atacat decizia de eliberare condiționată a lui Victor Becali, pronunțată de Judecătoria Medgidia.

Pe 6 decembrie, magistrații Judecătoriei Medgidia au admis cererea de eliberare condiționată a lui Victor Becali, care este închis la Penitenciarul Poarta Albă.

Citește și: Cum a ajuns România colonia Europei. SEMNAL DE ALARMĂ

„Dispune eliberarea condiţionată a condamnatului Victor Becali, deţinut în Penitenciarul Poarta Albă pentru executarea pedepsei aplicate prin sentinţa penală nr. 238/2012 a Tribunalului Bucureşti, Secţia I Penală, mandat nr. 431/2014, dacă nu este reţinut sau arestat în altă cauză“, potrivit minutei instanței de judecată.

Victor Becali a fost condamnat la 4 ani şi 8 luni, alături de alţi şapte mari ai fotbalului: Gică Popescu, Cristi Borcea, Ioan Becali, Victor Becali, Mihai Stoica, Gigi Nețoiu, George Copos și Jean Pădureanu. Aceştia au primit pedepse între trei ani și o lună și șase ani și patru luni de închisoare, conform Libertatea.

Citește și: DOVEDIT ȘTIINȚIFIC Cu cât crește riscul de atac de cord în cazul celor care consumă alcool

Faptele săvârșite de cei opt oameni din fotbal au provocat un prejudiciu total de aproape 1,5 milioane de dolari în dauna statului și de peste 10 milioane de dolari în dauna a patru cluburi de fotbal, o parte dintre banii obținuți din transferuri fiind „spălați” prin intermediul unor firme off-shore, potrivit procurorilor DNA.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.