Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Zi mare la PNL. Liberalii isi modifica statutul

pnl

Liberalii au o sedinta importanta vinei, incepand cu ora 12.00. Forul superior de decizie al partidului, Consiliul National, se reuneste pentru a valida cateva decizii extrem de importante pentru liberali - criterile de integritate si schimbarea oragnizarii interne.

Conducerea PNL va opera vineri si o modificare la statutul partidului. Aceasta presupune schimbarea conducerii bicefale a filialelor liberale din teritoriu cu un singur presedinte, anume cel care va reprezentat partidul in alegerile pentru primaria din localitatea respectiva. Astfel doar filialele judetene vor mai avea co-presedinti.

Consiliul National al PNL va dezbate si situatia politica la zi, provocarile cu care se confrunta partidul si dorinta liderilor Alina Gorghiu si Vasile Blaga de a accelera procesul de fuziune. Aceasta dorinta a celor doi ar putea conduce la un Congres PNL in primavara in care fuziunea sa fie finalizata si PNL sa isi aleaga un singur presedinte.

Conducerea PNL va aborda si problema alegerilor locale. Va fi luat in discutie stadiul pregatirilor pentru aceste alegeri, care dau batai de cap liberalilor.

Desi multi dintre candidati sunt deja stabiliti, raman orase cheie din tara unde inca nu au gasit o persoana care sa le asigure cele mai mari sase de castig.

Consiliul National nu va fi marcat de incidente sau de modificari majore la deciziile luate deja de Comisia de unificare a PNL. Reuniunea acestui for este o simpla formalitate pentru a valida criteriile de integritate deja batute in cuie de liderii partidului, potrivit unor surse liberale.

Acestea sustin totodata ca nemultumiri sunt multe in partid, insa din lipsa unei alternative castigatoare, calea indicata de lideri este urmata mai de voie, mai de nevoie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.