Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Zi neagră pentru Iran: A fost raportat cel mai mare număr de decese din cauza COVID-19

www.time.com
Coronavirus in Iran

Iranul a înregistrat marţi cel mai mare număr de decese legate de COVID-19 pentru 24 de ore, relevă datele Ministerului Sănătăţii, potrivit Reuters.

Cele 200 de decese raportate marţi depăşesc precedentul record, înregistrat duminică, atunci când ministerul a anunţat 163 de decese pentru o zi, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Un jurnalist american răstoarnă situația! Covid-19, o boală vasculară! Detalii care dau peste cap ceea ce se știa

Republica Islamică a înregistrat un număr total de 11.931 de decese şi 245.688 de infecţii cu coronavirus, a precizat purtătoarea de cuvânt a ministerului, Sima Sadat Lari, într-un declaraţie la televiziunea de stat.

Numărul de noi infecţii şi decese a crescut semnificativ în ultima săptămână după ridicarea treptată a restricţiilor, care a început la mijlocul lui aprilie.

Iranul a fost una din primele ţări lovite puternic de pandemie. Cel mai mare număr de decese înregistrate într-o zi în acea primă fază a fost de 158, la 4 aprilie.

Citește și: Amenințări dure! Se cere dizolvarea PNL-ului

Preşedintele Hassan Rouhani a anunţat sâmbătă noi măsuri în încercarea de a limita noul val de infectări. Iranienii care nu poartă mască nu vor avea acces la servicii publice, iar companiile care nu respectă protocoalele sanitare la locul de muncă vor fi închise pentru o săptămână, a spus el.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.