Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ziaristul care i-a venit de hac Elenei Udrea şochează: Se pregăteau să ne aresteze

gala bute

Elena Udrea a fost reţinută în Dosarul Microsoft şi nici în Dosarul Galei Bute nu se simte prea bine. Dacă afacerea galei nu a fost îngropată demult este şi meritul echipei de jurnalişti de investigaţie de la Gazeta Sporturilor, în frunte cu Cătălin Tolontan. Până să se ajungă însă aici jurnaliştii au fost supuşi unor presiuni imense.

Redactorul-şef al GSP, Cătălin Tolontan, dezvăluie pe blogul personal că în toamna anului 2014 s-ar fi dorit discreditarea şi chiar arestarea jurnaliştilor care au investigat Gala Bute.

"Nici un ziarist nu trebuie să mai pățească așa ceva! Se pregăteau să ne aresteze în toamna lui 2014 și nu e nici o exagerare și nici o victimizare în afirmația asta. Avem mărturii. Amintiți-vă cum se regrupaseră lîngă Bica toți cei care o spălaseră pe Udrea plus ce mijloace aveau la dispoziție ca să oprească naiba acest dosar pitic față de miza candidaturii la prezidențiale! Procurori șefi din DNA erau pensionați peste noapte din Gala Bute, la un urlet al Cotroceniului, ce mare rahat era să compromiți niște jurnaliști?! I-am răspuns atunci președintelui prin care vorbea, de fapt, Udrea că justiția va arăta oamenilor cine are dreptate. Iar justiția a început să vorbească în Gala Bute și în alte dosare ale protejatei sale", scrie Tolontan pe blog.

În toamna anului trecut, preşedintele de atunci, Traian Băsescu, a lansat un atac dur la adresa ziariştilor care ar fi influenţat procurori. Fără să dea nume, din declaraţiile lui Băsescu se înţelegea că se referă la cei care au investigat faptele Elenei Udrea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.