Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ziarul de casă al lui Erdogan, titlu tăios la adresa Londrei: 'Terorismul loveşte ca un bumerang'

www.nydailynews.com
atac Manchester

Atacul sinucigaş comis luni seara în oraşul britanic Manchester este o dovadă a faptului că terorismul acţionează ca un bumerang pentru acele ţări care îl susţin în altă parte a lumii, potrivit ediţiei de miercuri a ziarului turc islamist Yeni Akit, relatează DPA, conform agerpres.

'Cine seamănă vânt culege furtună', relatează ziarul proguvernamental Yeni Akit, care prezintă o imagine cu victimele evacuate de la Manchester Arena, unde a avut loc atacul comis luni seara şi soldat cu 22 de morţi şi 59 de răniţi.

Trei persoane, bănuite că au legătură cu atacul terorist din Manchester, au fost ARESTATE

'Terorismul este ca un bumerang... se întoarce şi te loveşte', se arată în acest articol semnat de redactorul şef Kadir Demirel.

Potrivit sursei citate, Marea Britanie este 'una dintre ţările care care au lăsat Turcia singură în lupta împotriva terorismului' şi care 'a primit terorişti cu braţele deschise'.

Ankara consideră miliţiile kurde siriene Unităţile de Protecţie a Poporului kurd (YPG) o grupare teroristă care are legături cu Partidul Muncitorilor din Kurdistan (PKK), o organizaţie separatistă care duce o sângeroasă luptă armată împotriva Ankarei din 1984 şi care este catalogată drept "teroristă" de Turcia, dar YPG a devenit un aliat cheie al Occidentului în lupta împotriva Statului Islamic.

Articolul citat acuză de asemenea Franţa, Belgia, Olanda şi SUA de 'susţinere a terorismului' şi face referire la un discurs al preşedintelui turc Recep Tayyip Erdogan, din 24 iunie, anul trecut, când acesta a avertizat că terorismul ar putea lovi ţări europene.

Europa a fost lovită de o serie de atacuri teroriste islamiste în ultimii trei ani, aminteşte DPA.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.