Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ziarul New York Times anunţă că are peste un milion de abonaţi la ediţia digitală

New York Times

Cotidianul american 'The New York Times' a anunţat joi că numărul abonaţilor plătitori la ediţia sa online a depăşit pragul de un milion şi că acestora li se adaugă 1,1 milioane de abonaţi la versiunea tipărită care au acces şi la formatul digital, informează AFP. 

'Este un moment major pentru activitatea noastră, lansată în 2011 şi care a avut o evoluţie crescătoare puternică şi constantă. Acest lucru ne situează într-o poziţie unică printre furnizorii mondiali de informaţie', a declarat Mark Thompson, preşedinte director general al New York Times Company. 'Credem că niciun alt organism de presă nu a reuşit să ajungă la un număr de abonaţi la versiunea digitală comparabil cu al nostru, nici la venituri comparabile în materie de abonamente la ediţia online', a mai spus el. 

NYT încearcă să-şi consolideze versiunea digitală, în contextul în care ediţia pe hârtie şi încasările din publicitate sunt în scădere. În 2012, compania a câştigat mai mult prin vânzarea ziarelor decât din publicitate. 

Beneficiile au crescut cu 78 % în al doilea trimestru faţă de aceeaşi perioadă din 2014 şi au fost de 16,4 milioane de dolari, mai ales datorită diminuării costurilor de funcţionare. 

Vânzările au crescut la ziare, dar nu au reuşit să compenseze scăderea cifrelor de afaceri din publicitate. La acest capitol, s-au înregistrat scăderi cu 12,8 % la versiunea tipărită, dar şi creşteri cu 14,2 % la ediţia online. AGERPRES

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.