Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Zilele Alumni: Eveniment dedicat comunităţii absolvenţilor UBB din Cluj-Napoca

Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca, prin Centrul de Carieră, Orientare Profesională şi Alumni, organizează, în perioada 10 - 12 iunie, un eveniment dedicat comunităţii absolvenţilor UBB.

Acţiunea este menită să întărească relaţia instituţiei cu absolvenţii săi, să le ofere acestora un prilej de a se reîntâlni, de a-şi împărtăşi experienţele din anii studenţiei şi de a se destinde împreună cu familia în locurile preferate din studenţie, se arată într-un comunicat transmis duminică AGERPRES.

Formatul evenimentului va fi unul hibrid, care va îmbina atât activităţi cu prezenţă fizică, cât şi mediate online, scrie Agerpres.ro.

Astfel, pe parcursul celor trei zile, absolvenţii UBB vor avea ocazia de a participa la Gala Alumni, la prezentări AlumniTalks, la activităţi interactive virtuale şi se vor putea bucura, împreună cu familia, de intrare liberă în Parcul Sportiv Universitar "Iuliu Haţieganu" şi în Grădina Botanică "Alexandru Borza", precizează sursa citată.

Evenimentul va debuta în data de 10 iunie cu o ceremonie organizată în Aula Magna a Universităţii Babeş-Bolyai, care va fi transmisă în direct pe conturile de Facebook şi Youtube ale UBB.

Ulterior deschiderii oficiale vor avea loc prezentări în stil AlumniTalks, urmate de decernarea premiilor din cadrul Galei "Alumni de Onoare ai UBB".

Cea de-a doua zi a evenimentului va fi dedicată facultăţilor UBB, fiecare facultate organizându-şi propriile activităţi pentru absolvenţi.

Ziua de 12 iunie va fi dedicată activităţilor de relaxare şi destindere organizate atât online cât şi offline.

''Tururile virtuale ale clădirilor şi locaţiilor universităţii, expoziţia de fotografii 'Amintiri din studenţie' (pentru organizarea căreia aşteptăm pe site-ul evenimentului poze, poveşti şi anecdote care să redea atmosfera vieţii de student), vânătoarea virtuală de comori - toate acestea vor avea scopul de a-i ajuta pe absolvenţi să retrăiască unele dintre cele mai frumoase momente ale studenţiei'', mai arată sursa citată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.