Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Zilele lui Iliescu in PSD, numarate?

dragnea iliescu

Deputatul Sebastian Ghita sustine ca ca imaginea PSD-ului trebuie schimbata. El considera ca eticheta de comunisti i-a facut sa piarda alegerile, iar o parte din vina ii apartine lui Ion Iliescu. Sebastian Ghita si-ar fi dorit ca Ion Iliescu sa paraseasca partidul si sa nu se mai asocieze cu liderii sai tineri care automat capata si ei eticheta de comunisti.

In urma acestor declaratii publice Sebastian Ghita a fost nevoit sa isi dea demisia din partid, insa atat presedintele PSD Victor Ponta, cat si presedintele executiv Liviu Dragnea ii impartasesc punctul de vedere, considera corecta pozitia lui Ghita si nu-i reproseaza decat graba.

Astfel, desi Dragnea chiar a infirmat ca s-ar dori in PSD "eliminarea" lui Ion Iliescu, ar putea fi acesta pe lista scurta a unor noi excluderi din PSD?

"Sebastian Ghiţă este un băiat cu foarte multe idei bune şi care va performa în politică, cum a performat şi în afaceri. Singura lui problemă este că vrea să se întâmple lucrurile foarte repede. Însă ce a spus Sebastian Ghiţă este corect. Nu putem fi autişti şi să ne prefacem că nu înţelegem semnalul electoratului. Este nedrept ca PSD să fie perceput ca un partid comunist. Nici eu, nici Victor Ponta nu am fost membri de partid. Este nedrept ca pe noi să se pună această etichetă", a declarat Liviu Dragnea la Romania TV.

Pe de altă parte, el a precizat că nu s-a pus problema ca Ion Iliescu să părăsească partidul. "Nu s-a pus problema ca Ion Iliescu să plece din partid, politica nu-i aşa binară. Nimeni nu a pus problema asta, dar această percepţie ne frământă foarte mult (...) Cu tot respectul, trebuie să ne uităm cu atenţie la societatea care se modifică cu o viteză din ce în ce mai mare. Nu putem rămâne în continuare cu a lua de la bogaţi să dăm la săraci", a mai spus Liviu Dragnea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.