Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Zilnic, 2000 de criptomonede Bitcoin sunt retrase de pe burse. Taxele asociate retragerilor au înregistrat o creștere de peste 5%

Stewards Law
bitcoin

Numărul de monede Bitcoin deținut la bursele centralizate a scăzut în mod constant de la sfârșitul lunii mai, aproximativ 2.000 BTC (în valoare de aproximativ 66 milioane dolari) ieșind zilnic de pe bursă.

Raportul Glassnode din 12 iulie, a constatat că rezervele bitcoin la bursele centralizate au revenit la nivelurile din aprilie, luna în care BTC a explodat la maximul său istoric de aproximativ 65.000 de dolari.

Analiștii au remarcat că, în timpul 'cursei de tauri' care a dus la acest vârf, epuizarea neîncetată a rezervelor de monede de schimb a fost o temă cheie. Glassnode concluzionând că o mare parte din acest BTC a fost transferat la Grayscale GBTC Trust sau a fost acumulat de instituții, determinând „un flux net persistent din bursă”.

Cu toate acestea, când prețurile Bitcoin au scăzut în luna mai, această tendință s-a inversat pe măsură ce monedele au fost trimise la schimburi pentru lichidare . Acum, volumul net de transfer s-a mutat din nou în teritoriu negativ pe măsură ce ieșirile cresc.

„Pe o bază mobilă de 14 zile, în special în ultimele două săptămâni s-au înregistrat o revenire mai pozitivă a ieșirilor de schimb, la o rată de ~ 2k BTC pe zi.”

Raportul a menționat, de asemenea, că proporția comisioanelor pentru tranzacții în lanț reprezentate de depozitele valutare a scăzut la o pondere de 14% în ultima săptămână, după un scurt vârf de aproximativ 17% în luna mai.

Taxele on-chain asociate retragerilor au înregistrat o revenire notabilă de la 3,7% până la 5,4% în această lună, sugerând o preferință crescândă pentru acumularea față de vânzări, a adăugat aceasta.

Scăderea rezervelor valutare pare să fi coincis cu o creștere a fluxurilor de capital către protocoalele financiare descentralizate în ultimele două săptămâni.

Potrivit DeFiLlama , valoarea totală a crescut cu 21% din 26 iunie, deoarece a urcat de la 92 miliarde dolari la 111 miliarde dolari.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.