Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Zinedine Zidane îl apără pe Gareth Bale, pentru mesajul: 'Țara Galilor. Golf. Madrid. În ordinea asta'

www.metro.co.uk
Zinedine Zidane

Gareth Bale a devenit "persona non-grata" pentru susținătorii clubului Real Madrid, dar nu și pentru antrenorul "galacticilor", Zinedine Zidane. Jucătorul a apărut pe teren, în cadrul echipei naționale a Țării Galilor, cu un banner pe care era scris: "Țara Galilor. Golf. Madrid. În ordinea asta", potrivit Mediafax.

În urma acestui mesaj, atât suporterii, cât și presa din Spania l-au desfințat pe fotbalistul galez. Tehnicianul echipei de pe Santiago Bernabeu nu a avut însă nicio reacție critică împotriva lui Bale.

"Cred că au apărut prea multe discuții pe seama gestului făcut de Gareth. Cel mai important este să ne concentrăm pe latura sportivă. Fiecare are dreptul la o opinie, la o părere. Noi suntem încântați să avem la dispoziție un fotbalist precum Bale.

Citește și:  Mihai Fifor prevestește 'austeritatea' PNL după alegeri: 'Nu va majora pensiile și salariile, iar voucherele de vacanță nu vor mai fi date'

Îl voi judeca numai pe baza formei sportive. Există foarte multe comentarii în exterior și nu vrea să mă implic în așa ceva, nu mă interesează aceste lucruri", a spus Zidane, la conferința de presă premergătoare partidei cu Real Sociedad.

Bale a fost criticat și ironizat pe prima pagină a publicației din Spania, Marca. "Lipsă de respect. Greşeală. Ingratitudine. În această ordine", a fost titlul dat de iberici pe copertă, alături de poza de la Cardiff, care i-a enervat pe fanii "galacticilor".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.