Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Zinedine Zidane lasă să se înțeleagă că revine în fotbal: 'Mă voi întoarce în curând'

www.metro.co.uk
Zinedine Zidane

Zinedine Zidane a oferit un indiciu important conform căruia urmează să se întoarcă în curând în fotbal, la antrenorat, dând loc speculațiilor privind viitorul său, scrie Mediafax. Ultima dată francezul a condus Real Madrid în 2021.

S-a vorbit mult despre posibilitatea de a-l revedea pe Zidane pe banca de rezerve și s-ar putea ca fanii lui să nu mai aibă mult de așteptat pentru un răspuns. El a condus ultima dată Real Madrid, părăsind postul în 2021, și a sugerat că nu va trece mult timp până când va conduce din nou o echipă de fotbal.

Vorbind cu RMC Sport la Muzeul Grevin din Paris, Zidane a lăsat să se înțeleagă că nu este departe de a se întoarce în management. El a spus, citat de Goal: „Mă voi întoarce în curând. Așteptați, mai așteptați puțin. În curând, în curând. Nu sunt departe de a antrena din nou".

Zidane a câștigat un număr de trei titluri de Liga Campionilor la rând cu Real Madrid în ceea ce a fost o eră dominantă în Europa pentru giganții spanioli. El s-a întors pentru o a doua perioadă la club și, deși nu a mai ridicat trofeul european, a câștigat totuși un titlu de campion.

Mesajul destul de enigmatic lasă loc la multe speculații. Ar putea fi pe cale să preia o echipă de club? Poate fosta sa echipă, Juventus? Sau va face un salt în managementul internațional, având în vedere că lui Didier Deschamps îi va expira contractul cu Franța?

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.