Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Zinedine Zidane pe făraș la Real Madrid: Jucătorii s-au plâns că nu-l mai suportă pe francez

www.agerpres.ro
Zinedine Zidane

Zinedine Zidane are parte de momente grele pe banca lui Real Madrid, dar se pare că nici relaţia cu jucătorii nu este una prea bună. Francezul este, potrivit spaniolilor de la Sport, criticat de o parte destul de mare de fotbalişti importanţi. Nu mai puţin de 6 oameni îl vor plecat pe Zidane, potrivit Mediafax.

Citește și: Atenție! Mădălin Voicu caracaterizează în termeni duri USR

Aceştia sunt: Toni Kroos, Casemiro, Gareth Bale, James Rodriguez, Isco şi Marco Asensio. Pe lângă faptul că echipa nu joacă mare lucru de la venirea sa, multe voci dintre cele amintite mai sus sunt nemulţumite de faptul că în vară s-a discutat, de o manieră clară, despre venirile unor jucători care ar fi urmat să le ia locul oamenilor care au tras ani buni pentru Real şi care au dus la succesul important de pe plan internaţional. Kroos şi Casemiro nu îl iartă pe Zidane pentru că a insistat pentru transferurile lui Pogba şi N’Dombele.

Citește și: Curtea de Apel a luat decizia- Traian Băsescu a colaborat cu Securitatea

Jose Mourinho este primul nume pe lista posibililor antrenori ai lui Real Madrid, dacă Zinedine Zidane va fi dat afară. Publicaţiile din Spania anunţă că Florentino Perez a rămas în relaţii bune cu tehnicianul portughez, pe care l-a vrut şi înaintea numirii lui Zidane. Oficialul madrilenilor chiar regretă faptul că nu a continuat colaborarea cu Mourinho şi din iulie 2013, atunci când a fost ”ruptă” înţelegerea. De altfel, portughezul a recunoscut că cele mai multe realizări le-a avut la Real Madrid, în urmă cu ceva timp, şi dădea de înţeles că s-ar putea întoarce cândva: "A fost cea mai bună experienţă pentru mine deoarece acolo am învăţat multe ca antrenor şi ca om, iar lecţiile le-am luat cu mine în cariera şi viaţa mea. Sunt cele mai frumoase amintiri din cariera mea, a fost fantastic".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.