Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Zis şi făcut: Întâlnire între Alina Gorghiu şi Denise Rifai/ FOTO

gorghiu rifai

Alina Gorghiu, preşedintele PNL, şi jurnalista Denise Rifai, de la Realitatea TV, s-au întâlnit duminică seara, "la o cafea". Întrevederea vine la doar o zi după ce Gorghiu declara, la Antena 3, că jurnalista ar avea loc pe listele PNL pentru alegerile parlamentare.

"Şi a fost şi cafeaua cu Denise... Ştiu selfie-urile nu sunt punctul meu forte, dar am fler la oameni puternici şi bătăioşi!", a scris Alina Gorghiu pe Facebook, alături de două fotografii în care apare alături de Denise Rifai.

Vezi şi: Ilie Năstase iese din politică: 'Cum aş putea să dau eu mâna cu Dracul, cu Lucifer?'

"Sunt jurnaliste care-mi plac din media românească, care cred că ar face o figură frumoasă în politică. Aveţi şi dumneavoastră în post, dar nu dau exemplu din postul dumneavoastră, vă dau exemplu din afară, o să iau un post de ştiri. Şi pot să spun că un om ca Denise Rifai se poate regăsi pe lista PNL şi ar face o figură foarte frumoasă dacă şi-ar dori să vină alături de noi. M-am uitat mai departe de imaginea vedetei de tv. M-am uitat la omul care cunoștințe în domeniul economic, care poate să facă un dialog pe absolut orice temă fără să se blocheze și care cred că și-ar schimba un pic perspectiva, dacă ar intra în politică", a spus Alina Gorghiu, duminică seara, la Antena3.

"O surpriza placuta pentru mine gestul Alinei Gorghiu de a ma aprecia public! Ii multumesc frumos tot in mod public dar am facut-o si personal, am sunat-o in aceasta dimineata! Si avand in vedere ca ne stiam doar de la televizor, am planuit sa ne si intalnim, sa ne cunoastem si sa discutam. :-)", a fost replica jurnalistei, pe Facebook.

Vezi şi: ALERTĂ - Ghiţă duce războiul cu şefa DNA la următorul nivel. Ce 'probă' prezintă

Denise Rifai a făcut "valuri" în mediul online, în campania electorală de la alegerile locale, când îşi chestiona invitaţii din emisiuni într-un mod neobişnuit. Însă cel mai controversat episod din cariera jurnalistei a vizat atentatele teroriste din 2001, din SUA. Denise Rifai a afirmat că nu s-a dovedit faptul că atentatele au avut în spate persoane de religie musulmană sau alte persoane, "din poporul ales".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.