Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ziua Copilului: O leoaică de la Grădina Zoologică din Târgu Mureş a adus pe lume doi pui în faţa a mii de vizitatori

g4media.ro
leoaica

O leoaică de la Grădina Zoologică din Târgu Mureş, Jenny, în vârstă de 17 ani, a adus pe lume doi pui, miercuri, în faţa a mii de vizitatori veniţi să sărbătorească aici Ziua Internaţională a Copilului.

"Leoaica a ales să rămână în centrul atenţiei şi se pare că este liniştită iar leul nu face decât să vegheze asupra lor de la distanţă şi să îi ofere protecţie pentru curioşi care încearcă să se apropie mai mult. Până în prezent au ieşit doi pui, dar nu este imposibil să se mai întâmple un miracol şi să mai dea naştere la încă doi sau trei pui. Probabil totul se datorează unei alimentaţii sănătoase şi locului liniştit unde se află amplasamentul lor natural", a declarat presei directorul Grădinii Zoologice din Târgu Mureş, Szantho Janos, potrivit Agerpres.ro.

Acesta a arătat că sistemul olandez aplicat şi la Zoo Târgu Mureş oferă posibilitatea a animalelor să se retragă în mediul lor de siguranţă, însă leoaica a ales să rămână în padoc.

În momentul naşterii celor doi pui, în Grădina Zoologică se aflau circa 2000 de vizitatori, întrucât copiii au avut acces gratuit de ziua lor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.