Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ZIUA și valul de CUTREMURE - Alte două seisme s-au produs în toiul nopții

facebook.com
cutremur seism

Două cutremure au fost înregistrate în județul Vrancea, marți seară, la un interval de două oră unul de celălalt, anunță Institutul Naţional de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP). Unul din seisme a avut o magnitudine de 3,1 pe scara Richter, conform Mediafax.

Citește și: Absolut HALUCINANT - Localnicii au FURAT tot ce au găsit lângă mașina în care a MURIT Răzvan Ciobanu - Oamenii au plecat cu alcool și o Biblie

Primul cutremur a fost înregistrat la ora locală 23:13. Seismul a avut o magnitudine de 2.1 pe scara Richter și s-a produs la o adâncime de 84 kilometri.

Cutremurul s-a produs în apropierea orașelor Odobești (32km), Panciu (40km), Râmnicu Sărat (43km), Focșani (44km), Mărășești (51km).

Cel de-al doilea cutremur a avut loc la ora 01:14 și a avut o magnitudine de 3,3 pe scara Richter, producându-se la o adâncime de 80 kilometri.

Seismul a avut în apropierea orașelor : Odobești (43km), Panciu (48km), Onești (51km), Nehoiu (53km), Slănic-Moldova (53km).

Cel mai puternic cutremur din ultima perioadă a fost înregistrat pe 12 aprilie, având o magnitudine de 3, 8 pe scara Richter. Seismul a avut loc în județul Buzău.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.