Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ziua Învățătorului - Mesajul deputatului PSD Elena-Cristina Dinu

Facebook
Cristina Elena Dinu

Deputatul PSD Elena-Cristina Dinu a emis un comunicat cu ocazia Zilei Învățătorului punctând influența dascălilor în dezvoltarea copiilor.

„Ziua învăţătorului este în fiecare zi în care dascălul, profesorul, intră în clasă. Ziua învăţătorului este în fiecare zi în care un elev învaţă şi reuşeşte. Misiunea lui este să-i ajute pe copiii noştri să înveţe pentru a-și găsi calea în viaţă.

Influenţa pe care o are un dascăl asupra unui copil este eternă: nu vom putea şti niciodată unde se opreşte. Căci fiecare copil poartă în suflet o vorbă, un gest, o învăţătură a dascălului, pe care, adult devenind, o va transmite mai departe, în mod inconştient, copiilor săi.

Este momentul ca, cel puţin o dată pe an să elogiem rostul şi strădania învăţătorului, a celui care sădeşte lumină pentru lumina viitorului.

Ziua Naţională a celor care cu credinţa şi cu dăruire slujesc şcoala românească trebuie sărbătorită cu bucurie şi speranţă.

Deşi ne confruntăm cu probleme mari în învăţământ, cred că e potrivit să privim cu încredere în viitor, cu încredere în capacitatea dascălilor noștri de a-i pregăti pe elevi pentru viaţa în România sau pe alte meleaguri, în calitate de competitivi şi inteligenţi cetăţeni ai Uniunii Europene.

Educatorii, învățătorii, profesorii au nevoie să li se dea cinstea şi locul ce li se cuvine, ca educația să fie repusă în drepturile sale firești, ca instituţiile educaţiei şi şcoala să fie respectate.

Pentru că intrarea României în societatea cunoaşterii nu se poate face decât prin educaţie.

La Mulți Ani, învățătorilor din județul Giurgiu și din toată țara!”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.