Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ziua Naţională - Rafila: La mulţi ani tuturor românilor şi fie ca spiritul Marii Uniri să ne adune pentru realizarea proiectelor de dezvoltare şi bunăstare

rafila ministerul sanatatii

Ministrul Sănătăţii Alexandru Rafila scrie, în mesajul de Ziua Naţională, că sărbătorirea Zilei Naţionale a României la 1 Decembrie este un moment de mândrie, dar şi de reflecţie la ceea ce facem pentru ca ţara noastră să se dezvolte şi să fie apreciată la nivel internaţional. ”Fie ca spiritul Marii Uniri să ne adune pentru realizarea proiectelor de dezvoltare şi bunăstare a ţării noastre!”, afirmă Rafila, potrivit news.ro.

”Sărbătorirea Zilei Naţionale a României la 1 Decembrie este un moment de mândrie, dar şi de reflecţie la ceea ce facem pentru ca ţara noastră să se dezvolte şi să fie apreciată la nivel internaţional. A fost un an dificil, cu numeroase provocări pentru sistemul sanitar, dar si în plan economic şi social. Poziţia şi implicarea României pentru gestionarea problemelor generate de războiul din Ucraina au întărit poziţia ţării noastre ca membru al Uniunii Europene şi al NATO, prin sprijinul acordat refugiaţilor şi ţării vecine”, scrie Rafila pe Facebook.
El subliniază că aniversarea zilei naţionale este şi un prilej de decorare, de către preşedintele Romaniei, a medicilor şi altor colegi din sistemul sanitar care au muncit pentru ca pacienţii români să poată fi îngrijiţi cât mai bine.
” Le mulţumesc şi îi respect pe toti cei care lucrează cu seriozitate şi cu dedicaţie în sistemul sanitar pentru sănătatea comunităţilor şi a cetăţenilor! La mulţi ani tuturor românilor şi fie ca spiritul Marii Uniri să ne adune pentru realizarea proiectelor de dezvoltare şi bunăstare a ţării noastre!”, scrie ministrul Sănătăţii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.