Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Ziua Porților Deschise pentru Copii' la MAI: Trafic restricționat

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam protestul copiilor

Ministerul Afacerilor Interne va organiza pe 31 mai şi 1 iunie, la sediul central din Piaţa Revoluţiei, evenimentul "Ziua Porţilor Deschise pentru Copii", traficul urmând să fie restricţionat pe Str. Academiei, între Str. Dem I. Dobrescu şi Str. Ion Câmpineanu. 

"Începând cu data de 30 mai 2017, orele 20,00, până pe data de 1 iunie, orele 15,00, traficul rutier se restricţionează pe Str. Academiei, între Str. Dem I. Dobrescu şi Str. Ion Câmpineanu", informează un comunicat al Brigăzii Rutiere transmis, marţi, AGERPRES.

Trafic aerian PARALIZAT: Câte curse de zbor au fost ANULATE! Sfaturi pentru călători


Poliţiştii solicită conducătorilor de autovehicule să îşi păstreze calmul şi să nu claxoneze abuziv în cazul în care se află în zone aglomerate, să respecte semnalele agenţilor de poliţie rutieră care dirijează traficul pentru asigurarea fluenţei şi recomandările poliţiştilor care se află în punctele de deviere, să reducă viteza atunci când trec pe lângă grupurile de participanţi şi să evite pe timpul deplasării manifestările de natură a pune în pericol siguranţa lor, dar şi a celorlalţi participanţi la trafic. 

"Pietonii sunt rugaţi să circule numai pe trotuare, traversarea străzii să o facă pe la locurile marcate, la culoarea verde a semaforului electric şi numai după ce sunt siguri că intenţia lor de a traversa a fost observată de către şoferi", se arată în comunicat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.