Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ziua Z pentru Rapid: CAB decide intrarea echipei în faliment

rapid

Echipa Rapid Bucureşt riscă să fie retrogradată dacă magistraţii Curţii de Apel Bucureşti vor decide astăzi intrarea echipei în faliment. Liga Profesionistă de Fotbal a dat ca termen limită luarea unei decizii în cursul zilei de astăzi pentru a stabili calendarul sezonului 2016-2017.

În ședința de judecată programată în cursul acestei dimineți, ședință foarte importantă pentru unul dintre cele mai titrate cubluri de fotbal din România, Rapid București, se va decide în primul rând dacă clubul va intra sau nu în faliment, relatează Digi 24.

Zeci de VICTIME într-un atentat dintr-o cunoscută capitală

Falimentul pentru un club de asemenea anvergura, un grup care tocmai a promovat din nou în prima ligă de fotbal, poate însemna o nouă retrogradare, ținând cont că Liga Profesionistă de Fotbal a menționat drept oră limită ora 11, atunci șefii Ligii se întâlnesc și vor decide în funcție de ceea ce decid magistrații, dacă vor aloca o sumă importantă din drepturile de televizare a acestui club de fotbal. O sumă fără de care Rapidul nu ar putea supraviețui în Liga 1. Râmăne de văzut care va fi decizia magistraților Curții de Apel București în condițiile în care în luna iunie a acestui an, Tribunalul București a decis să acorde falimentul Clubului de Fotbal Rapid București.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.