Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fotografa Felicia Simion expusă la Paris de Ziua Europei

mae.ro
ziua europei

În centrul Parisului a fost organizată duminică, de Ziua Europei, o inedită expoziţie de fotografii, unde este prezentă şi artista Felicia Simion cu lucrări din colecţia sa Etnografii, informează Ambasada României în Franţa.

Institutul Cultural Român din Paris este partener al proiectului EUNIC ŤVisage(s) d'Europeť, ediţia din 2020 fiind prelungită şi în acest an.

În faţa primăriei arondismentului 14, într-un cadru generos, Piaţa Ferdinand Brunot, se află lucrări din 13 ţări, ce propun o privire asupra Europei. Alături de Felicia Simion regăsim artişti din Austria, Belgia, Bulgaria, Estonia, Italia, Luxemburg, Lituania, Polonia, Portugalia, Spania, Suedia şi Turcia.

Felicia Simion are 27 de ani şi locuieşte în Bucureşti. În 2016 a absolvit Universitatea Naţională de Arte, iar în 2018 a obţinut un master în etnologie şi antropologie culturală la Universitatea din Bucureşti.

Lucrările sale au fost incluse în expoziţii colective şi individuale, în Europa şi în Statele Unite. Tânăra artistă se descrie ca fiind un fotograf freelance interesat de antropologie vizuală şi povestire. Expoziţia "Visage(s) d'Europe" poate fi văzută până pe 31 mai.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.