Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Zlatan critică neicluderea lui Benzema în lotul Franței pentru mondial

Zlatan Ibrahimovic

Deși neinclus în lotul Suediei după ce și-a anuntat retragerea la începutul preliminariilor, Zlatan Ibrahimovic nu lipseşte de la turneul final din Rusia. Acesta este prezent în caliate de comentator al Bein Sports care analizează Campionatul Mondial şi prestaţia Suediei.

Deşi digeră cu greu absenţa din lotul nordicilor, Zlatan a comentat victoria Franţei în faţa Australiei, scor 2-1.

“Cocoşii galici” s-au chinuit cu “cangurii” şi au câştigat la limită după un penalty la care s-a cerut intervenţia VAR şi după un gol norocos al lui Paul Pogbda. Totuşi, Zlatan a avut o nemulţumire în privinţa unuia dintre cei mai în formă francezi din fotbalul mondial: „Pentru mine, nu e normal ca Benzema să nu fie în lotul Franţei. E unul dintre cei mai buni atacanţi din lume, a câştigat Liga Campionilor, joacă la un club de talia lui Real Madrid. Dacă acest jucător nu e potrivit pentru a fi în lot, atunci selecţionerul (n.r. – Didier Deschamps) nu ar trebui să fie în Rusia, iar Benzema să fie. E ridicol că el nu e la Campionatul Mondial, nu are niciun sens absenţa lui”

Benzema a fost acuzat că l-a şantajat pe colegul său din naţională, Mathieu Valbuena într-un scandal sexual. Atacantul lui Real Madrid a fost reţinut de către poliţia franceză şi plasat în custodie, din cauza acuzaţiilor de complicitate în cazul de şantaj în care mai multe persoane, printre care şi Djibril Cisse, l-au ameninţat pe Valbuena că vor face publice imagine erotice cu el şi partenera sa, furate de pe telefonul mobil al acestuia, dacă nu primesc o sumă de bani.

În urma scandalului, Karim Benzema nu a mai fost convocat la naţionala Franţei şi a ratat, inclusiv, prezenţa la Euro 2016. Până în 2015, atacantul de la Real Madrid adunase 81 de selecţii şi 27 de goluri marcate la prima reprezentativă a Franţei.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.