Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Zlatan Ibrahimovic ar putea să-și încheie cariera de fotbalist vara viitoare

Zlatan Ibrahimovic

Cu şase goluri în nouă apariţii în Serie A în acest sezon, Zlatan Ibrahimovic continuă să strălucească pe teren în ciuda celor 40 de ani. Cu toate acestea, cariera sa s-ar fi putut încheia în această vară, aşa cum a dezvăluit în noua sa autobiografie "Adrenalina, poveştile mele", care va apărea în ianuarie în Franţa, scrie eurosport.fr, arată Agerpres.

Într-adevăr, internaţionalul suedez spune că şi-a oferit serviciile lui Nasser Al-Khelaifi pentru a-l înlocui pe Leonardo în funcţia de director sportiv, la cinci ani după ce a părăsit clubul din capitala Franţei.

"L-am sunat pe preşedinte şi i-am propus: Dacă nu îmi reînnoiesc contractul cu AC Milan, voi veni la PSG Şi voi restabili ordinea în echipa ta", explică suedezul conform unui fragment dezvăluit joi de L'Equipe. "Nasser a râs, dar nu a spus nu... Un jucător parizian mi-a spus: Zlatan, doar tu poţi să restabileşti ordinea şi să aduci disciplină echipei. Altul mi-a spus: Zlatan, dacă ai fi fost tu, chestia aia în vestiar nu s-ar fi întâmplat''.

Ibrahimovic, care joacă la AC Milan, va publica în decembrie cartea sa, ce a apărut pe 2 decembrie în librăriile din Italia şi pe 8 decembrie va apărea în cele din Suedia, iar de luna viitoare şi în alte ţări.

Intitulată ''Adrenalina, poveştile mele uitate'', cartea a fost scrisă împreună cu jurnalistul şi scriitorul italian Luigi Garlando, una dintre ''penele'' cotidianului Gazzetta dello Sport.

Editorul său italian prezintă cartea ca fiind ''jurnalul unui bărbat de 40 de ani care îşi evaluează trecutul şi priveşte viitorul în ochi ca pe un adversar înainte de a-l înfrunta''.

''În 'Adrenalina', Zlatan Ibrahimovic vorbeşte deschis şi sincer despre fotbal, despre neliniştile sale legate de viitor şi de arta dificilă de a lăsa adrenalina şi echilibrul să aibă locuri egale în viaţa sa de toate zilele şi pe teren'', a adăugat editorul suedez în comunicatul său.

Vedeta echipei AC Milan, în vârstă de 40 de ani, a publicat în noiembrie 2011 autobiografia sa ''Eu, Zlatan Ibrahimovic'', în colaborare cu jurnalistul suedez David Lagercrantz. Opera a fost unul dintre cele mai fulgerătoare succese editoriale din Suedia, cu mai bine de jumătate de milion de exemplare vândute, având în vedere că circa zece milioane de persoane vorbesc suedeza.

Autobiografia lui Ibrahimovic a fost adaptată şi pentru cinema, filmul fiind lansat la începutul lunii noiembrie în Italia, în timp ce lansarea sa în Suedia a fost amânată pentru 14 ianuarie, din cauza Covid-19.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.