Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Zlatan Ibrahimovic este în continuare pozitiv la coronavirus

Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic, atacantul suedez al echipei de fotbal AC Milan, este în continuare pozitiv la coronavirus, la cincisprezece zile după ce a fost plasat în izolare în urma unui prim test pozitiv, a indicat joi clubul său, potrivit AFP.

Suedezul, care a început foarte bine sezonul, are nevoie de două teste negative pentru a se alătura echipei. Fundaşul brazilian Leo Duarte, al cărui ultim test a fost de asemenea pozitiv, continuă şi el carantina. În cazul celorlalţi jucători, rezultatele testelor au fost negative, a precizat clubul.

Citește și: Situație tensionată în PSD: Gabriela Firea, presată ca să scape de Petre Roman, Dumitru Dragomir și Anghel Iordănescu din CGMB

"Covid-ul a avut ideea să mă provoace. Proastă idee", a scris pe Twitter jucătorul suedez, care pe 3 octombrie a împlinit 39 de ani.

Ibrahimovic a postat pe reţelele de socializare un video care îl arată cum se antrenează la el acasă. La începutul lui septembrie, el şi-a prelungit cu un sezon contractul cu echipa la care a revenit în luna ianuarie, informează AFP.

În lipsa lui, milanezii s-au bazat pe atacanţi tineri (Rafael Leao, Lorenzo Colombo, Daniel Maldini) şi au un debut de sezon reuşit, cu trei victorii din tot atâtea meciuri în Serie A şi calificarea în grupele Europa League. Portarul de rezervă al rossonerilor este românul Ciprian Tătăruşanu.

Echipa antrenată de Stefano Pioli va juca pe 17 octombrie derby-ul cu Inter Milano.

Marea rivală are şi ea probleme cu coronavirusul şi a anunţat joi patru fotbalişti ai săi au fost testaţi pozitiv: fundaşii Milan Skriniar şi Alessandro Bastoni şi mijlocaşii Radja Nainggolan şi Roberto Gagliardini.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.