Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Zodii care își schimbă viața până la finalul anului 2024

ego.ro
zodii-zodie-zodiac

Zodii care își schimbă viața până la finalul anului 2024

Există anumite zodii care sunt mult mai fericite după o despărțire. Acești nativi reușesc să-și schimbe viața complet până la finalul anului 2024. Relațiile nu mai reprezintă o prioritate pentru ei, iar poveștile de dragoste vor fi puse pe plan secundar.

Zodiile care se eliberează dintr-o relație nereușită ating fericirea mult mai ușor. Acști nativ au multe lecții de învățat, dar acest lucru nu este unul care să le aducă nefericire sau teamă în viață. Despărțirea poate fi dureroasă la început, dar după un timp poți înțelege dacă aceasta a fost cu adevărat benefică pentru tine.

Zodii care își schimbă viața până la finalul anului 2024

O despărțire nu apare după o ceartă. Această decizie este cântărită cua tenție înaint de a fi luată. Despărțirea cere și  perioadă de vindecare, de trecere peste momentele din trecut. Luna formează o conexiune armonioasă cu Pluto, ceea ce înseamnă că aduce în viața nativilor din zodiac „înțelepciune născută din durere”.

Trei semne zodiacale vor vedea că sunt mult mai fericite singure decât în relația nepotrivită. Pluto le arată acestor nativi că este timpul să trăiască din nou. Puterea de transformare a acestei Planete se va arăta celor trei nativi care vor afla cât de fericiți vor fi după despărțirea de partenerul nepotrivit.

Rac

Transformarea ta va începe încă din 20 ianuarie, atunci când Pluto va intra în Vărsător. Ai petrecut prea mult timp în umbra acestei relații, iar acum a sosit momentul să te eliberezi. Este greu să spui adio, mai ales atunci când ai atins o zonă de confort.

Cu toate acestea, adevărul stă ascuns în sufletul tău, iar tu știi că această relație nu-ți mai aduce fericire. Pluto te va ajuta să-ți dai seama care este decizia pe care trebuie să o iei în această perioadă. Fericirea ta va fi mult mai importantă decât relația toxică pe care o ai de ceva vreme.

Darul adevărului și al independenței îți va fi oferit de Luna în Pluto. Toate aceste evenimente astrologice vor avea un impact direct asupra relației tale.

Trecutul dureros te va ajuta să înveți lecții importante și să-ți creezi un viitor plin de fericire, scrie YourTango.com.

Leu

Vei avea momente de ezitare, însă decizia este luată deja în sufletul tău. Despărțirea vă va lăsa pe amândoi devastați, dar acest lucru nu va dura prea mult timp. Relația aceasta pare că nu a fost cea mai potrivită pentru tine.

Tăierea legăturilor toxice nu este ușoară, dar este necesară. Luna în Pluto te ajută să vezi care este prețul plătit pentru fericire. Nimeni nu este perfect, iar despărțirile sunt de obicei experiențe grele de ambele părți. Încearcă totuși să-ți pui fericirea pe primul loc și să te gândești foarte bine la ceea ce îți dorești de la viitor.

Ești o zodie de foc puternică, iar acest lucru te va ajuta să iei decizia potrivită pentru tine. Vine o perioadă în care fericirea ta va fi pe primul loc, iar relațiile vor trece pe plan secundar.

Scorpion

Știi foarte bine că durerea unei despărțiri nu dispare ușor, dar acest an te va ajuta să-ți dai seama mai ușor ce vrei de la viață. O relație toxică poate să-ți provoace multe neplăceri. Este momentul să ai controlul propriei tale vieți.

Luna intră în Pluto, iar acest lucru te ajută să privești lucrurile mult mai limpede. Perioada de vindecare te va ajuta să te apreciezi și să te iubești mai mult. Suferința o să dispară și ea treptat, iar spre finalul anului 2024 te vei simți mult mai bogată spiritual. Această perioadă te va învăța multe despre iubirea sinelui și despre fericirea personală, spun experții de la Parade.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.