Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ei sunt cei mai mari manipulatori din tot zodiacul. Șiretlicurile machiavelice ale fiecărui semn zodiacal

Radu Pop
ego.ro
zodii-zodie-zodiac

Astrologul Fadi Mazboudi spune că fiecare semn zodiacal are propriile metode de a-i manipula pe ceilalți, conform yourtango.com. Cele mai manipulatoare semne zodiacale și trăsăturile lor, clasate în ordine:

1. Scorpion

Cel mai manipulator lucru pe care Scorpionul îl face este să facă să pară o greșeală majoră să i te împotrivești și să ceară loialitate indiferent de situație. Ei vor să crezi că ai putea să-i pierzi din viața ta.

2. Gemeni

Semnele de aer precum Gemeni sunt manipulative în felul în care „datorită capacității lor de a lua forma altor personaje și de a se insinua”. Cel mai manipulator lucru pe care îl fac Gemenii este să mintă. Ei își pot raționaliza minciuna, spunând că este pentru binele mai mare și nu există alte opțiuni, dar folosesc minciuna ca o modalitate de a-i manipula pe ceilalți. Ei pot spune că vor face ceva și că nu au absolut nicio intenție să o facă, sau pot spune că o situație este îngrozitoare când chiar nu este.

3. Capricorn

Cel mai manipulator lucru pe care îl face Capricornul este să-i facă pe oameni să se simtă proști. Capricornul își folosește cunoștințele și competențele ca o modalitate de a face pe cineva să facă ceea ce își dorește. Făcând pe cineva să se simtă prost și având nevoie de îndrumare, Capricornul îl poate face să-i urmeze planul. Acest semn zodiacal îți slăbește încrederea.

4. Leu

Cel mai manipulator lucru pe care îl face Leul este să-și minimizeze comportamentul acționând nevinovat. Leii sunt încrezători , dar uneori ego-urile îi fac să facă lucruri care pot avea consecințe negative pentru alții. Dacă Leul face ceva care este un câștig pentru ei și o pierdere pentru altcineva, îl va învârti astfel încât să sune benefic pentru amândoi.

5. Pești

Peștii sunt conduși de Neptun, care „poate fi înșelător și machiavelic”, scrie Mazboudi. Cel mai manipulator lucru pe care Peștii îl fac este să nu-și asume responsabilitatea pentru acțiunile lor. Nu e vina lor că s-a întâmplat ceva sau că cineva s-a supărat. Peștii tocmai își făceau treaba și s-au pierdut în capul lor. Uneori se poate simți ca și cum Peștii nu cred că trebuie să răspundă pentru nimic pentru că sunt atât de creativi și speciali.

6. Balanță

Cel mai manipulator lucru pe care îl face Balanța este să pretindă nevinovăția. Când Balanța manipulează, se comportă de parcă nu ar ști cum să facă ceva sau nu ar avea abilitățile necesare, astfel încât altcineva să o facă pentru ei. Uneori, Balanța va aduce farmecul și flirtul în manipulare, astfel încât să obțină rezultate și mai bune. Dacă sunt întrebați despre comportamentul lor, se vor comporta ca și cum nu ar avea idee despre ce vorbești.

7. Vărsător

Cel mai manipulator lucru pe care îl face Vărsătorul să devină „fantomatici”. Un minut sunt prezenți, răspunzând la mesajele dvs, pentru ca apoi să se aștearnă o liniște totală. Acest lucru poate continua pentru o vreme, iar apoi, atunci când te simți disperat și oferi orice îți poți trece prin cap pentru a-i aduce înapoi, Vărsătorul te are acolo unde te vrea. Poate că nici măcar nu știi că ești manipulat.

8. Fecioara

Cel mai manipulator lucru pe care îl face Fecioara este să fie pasiv-agresivă. Fecioarele sunt indirecte când vine vorba de dorințele și dorințele lor. Ei doar lasă indicii și fac sugestii vagi astfel încât alții să creadă că au venit singuri cu ideea și nu au avut nimic de-a face cu Fecioara. Este inteligent și acționează pe furiș.

9. Săgetător

Cel mai manipulator lucru pe care îl face Săgetătorul este să fie prea drăguț. S-ar putea să vă întrebați cum de a fi prea drăguț este manipulativ, dar este faptul că sunt foarte drăguți pentru a obține un rezultat. Dacă trebuie să te bombardeze cu atenție pentru a te face să faci ceva pentru ei, Săgetătorul o va face.

10. Rac

Cel mai manipulator lucru pe care îl face Racul este să facă din totul o catastrofă. Nu este o minciună și nici nu se joacă de-a victimă; pur și simplu face ca lucrurile să pară mai rele decât sunt. Ei nu sunt doar triști când partenerul lor se desparte de ei; sunt devastați și convinși că nu vor mai găsi niciodată dragostea. Oricine este martor la sfâșierea inimii lui Rac va face orice pentru a-l face să se simtă mai bine.

11. Taur

Cel mai manipulator lucru pe care îl face Taurul este să inducă vinovăția în mintea celuilalt. S-ar putea să joace rolul victimei, să-ți spună o poveste cu suspine sau să nu spună nici măcar nimic, dar să se comporte de parcă ar fi fost bătuți de lume. Sunt unii dintre cei mai puternici oameni din jur și știu să aterizeze în picioare. Dacă joacă cartea victimei, probabil că este pentru manipularea altora.

12. Berbec

Berbecul este condus de Marte, un narcisist. Cel mai manipulator lucru pe care îl face Berbecul este să se țină scai de tine atunci când vrea să faci ceva. Sunt manipulatori în sensul că nu le pasă de cât timp e nevoie să obțină ceea ce își doresc. Își pot ascunde intențiile în spatele zâmbetelor și , dar nu vă lăsați păcăliți - nu se vor opri până când nu faceți ce vor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.