Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Zodii care vor regreta că au spus un secret

Pinterest
document secret

Există persoane care oricât ar încerca, nu pot să rămână fideli celor mai buni prieteni, dar nici lor înșiși. Astfel, există câteva zodii care vor regreta că au spus un secret, chiar dacă era o informație importantă. Mai jos vei vedea dacă te numeri printre acestea. Află detalii direct de la specialiștii în astrologie și află cum să te ferești de această tentație a scurgerii informațiilor prețioase.

Chiar dacă de fiecare dată încercăm să luăm lucrurile foarte în serios, există situații în care vorbele tind să ne-o ia înainte. Astfel, ne exprimăm exact atunci când dorim să fim mai secretoși. Acești nativi vor să împărtășească totul, de la detalii insignifiante, până la cele mai notabile idei.

Zodii care vor regreta că au spus un secret

Acești nativi se confruntă cu momente dificile, asta mai ales din cauza schimbărilor astrologice petrecute în ultima perioadă. Au impresia că prietenii se pot întoarce împotriva lor dacă devin secretoși. Sunt zodii care vor regreta că au spus un secret, indiferent de natura acestuia.

Berbec

Într-un moment de sinceritate extremă, nativii Berbec vor expune totul despre ei și cei apropiați în fața celorlalți prieteni. De îndată ce cuvintele încep să formeze propoziții, aceștia nu se mai pot opri. Cu toate acestea, vor regreta din primul moment.

Nu este din cauza faptului că nu au încredere în cei mai vechi prieteni, dar își dau seama că au exagerat cu entuziasmul. Pasionali și cunoscuți ca prieteni adevărați, câteodată tind să treacă de anumite limite impuse. În perioada următoare vor spune un secret pe care n-ar trebui să-l divulge.

Partea bună este că niciodată nu vor fi pârâți la rândul lor, astfel că nu vor ajunge într-un loc vulnerabil, nedorit. Partea proastă este că niciodată nu vor ști cu adevărat ce simt cei cărora se destăinuie, spune Yourtango.com.

Taur

Nativii Taur sunt cunoscuți pentru faptul că nu au multe regrete de-a lungul vieții. Cu toate acestea, au anumite limite și atunci când depășesc limita într-un moment amuzant se simt cu adevărat destul de prost. Este posibil să împărtășească anumite secrete pe care mai târziu le pot regreta.

Nu multă lume poate ține pasul cu informațiile împărtășite. Vor simți privirea ascuțită a prietenului căruia se destăinuie. În perioada următoare vor întâlni adevărul în ceea ce privește divulgarea secretelor.

Se vor simți ca și când vor aduce zâmbetul pe buze persoanei din fața lor, însă în realitate vor regreta totul imediat, arată Astrology.com

Săgetător

Singurul motiv pentru care nativii Săgetător ajung să spună un secret și apoi să regrete este faptul că sunt naivi. De asemenea, au foarte mare încredere în interlocutor. Se gândesc că ceea ce împărtășesc este un lucru bun. Asta este ceea ce fac.

Vor ajunge în situații pe care le vor simți mai apropiate ca oricând, astfel că se vor simți îndreptățiți să spună totul. Influența astrelor nu este de evitat pentru că va avea un impac major. Cu toate acestea, regretă imediat ce spun un secret, asta pentru că sunt direct implicați.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.