Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Zona din România în care gerul o să facă prăpăd: șefa ANM a făcut anunțul

copac cazut zapada

Zona din România în care gerul o să facă prăpăd: șefa ANM a făcut anunțul

Elena Mateescu, directorul ANM, a anunţat prognoza meteo actualizată și a precizat unde o să fie cel mai frig din țară în perioada următoare.

„Într-adevăr, ne așteptăm ca în a doua parte a săptămânii viitoare să contăm pe valori ușor peste ceea ce ar fi normal pentru perioada din calendar, în sensul că pe parcursul zilelor, maximele vor fi cuprinse în general între -5° până la 8-9°, în sud pentru sfârșitul de săptămână, iar chiar valori de până la 7°-12°-13°”, a spus șefa ANM, la postul Antena 3 CNN.

„Însă minimele rămân în continuare predominant negative, cu valori care în cea mai mare parte a țării să fie cuprinse între -6° până la cel mult un grad, chiar minime de -1° - 0 în Capitală.

Până atunci însă, vorbim de mâine și poimâine de o vreme în continuare în răcire în majoritatea zonelor. Noaptea va fi ger în continuare în cea mai mare parte a Moldovei și în Transilvania.

De asemenea, va ninge slab în zonele montane, dar și în Maramureș, local în Transilvania, Muntenia, Moldova, izolat un Dobrogea, inclusiv în Bucureşti, iar valorile de temperaturi pe parcursul zilelor vor fi cuprinse între -5° până la 5°- 6°C, în timp ce minimele -14° cu cele mai coborâte valori în continuare în zonele depresionare din estul Transilvaniei și nordul Moldovei, până la cel mult -6°. Inclusiv în Bucureşti, în noaptea de vineri spre sâmbătă o minimă coborâtă de -7°, - 5° și chiar sâmbătă spre duminică -8° spre -5°", a adăugat Elena Mateescu, director ANM.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.