Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ZoriDeRomania.ro, noua platformă de promovare dedicată producătorilor români din sectorul nealimentar

laptopuriieftine.org
cumparaturi online

Producătorii români din sectorul nealimentar au la dispoziţie o nouă platformă dedicată de promovare - ZoriDeRomania.ro, scopul acesteia fiind de a ajuta mărcile autohtone să devină cunoscute de consumatori, iar aceştia să beneficieze de produse româneşti de calitate, potrivit Agerpres.

Potrivit unui comunicat al companiei, platforma de promovare - lansată pe 1 octombrie 2020 - nu este un marketplace, vizitatorii fiind direcţionaţi către magazinul online al producătorului şi promovează producătorii români de articole pentru întreaga familie şi pentru casă, dedicată exclusiv sectorului non-food.

Citește și: Jurnalistul Radu Tudor trage semnalul de alarmă! Iată ce animale sunt purtătoare ale unei versiuni mutante de SARS-CoV-2 ce poate fi transmisă oamenilor

"Săptămânal, noi producători locali se alătură comunităţii ZoriDeRomania.ro, asigurând astfel varietatea lucrurilor minunate create cu drag zi de zi in Romania", susţin creatorii platformei.

Începând de luni, 9 noiembrie şi până la sfârşitul lunii, cu ocazia Black Friday, pe ZoriDeRomania.ro se vor regăsi produse româneşti, pentru toate vârstele şi gusturile, cu reduceri de până la 50%, respectiv îmbrăcăminte şi încălţăminte pentru întreaga familie, cosmetice, bijuterii, genţi, jocuri şi jucării, decoraţiuni şi suveniruri.

Până pe 13 noiembrie 2020, platforma de promovare a producătorilor români organizează un concurs pe Instagram la care câştigătorul va primi un voucher de 200 de lei, pe care îl va putea folosi pentru a face cumpărături online la oricare dintre producătorii din ZoriDeRomania.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.