Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Zurich Insurance achiziționeză divizia de daune şi accidente a MetLife pentru 3,49 miliarde de dolari

investitii

Zurich Insurance a anunţat vineri că subsidiara sa Farmers Group Inc (FGI) şi Farmers Exchanges au acceptat să achiziţioneze divizia de daune şi accidente (property and casualty) a companiei americane MetLife, o tranzacţie care va extinde portofoliul companiei elveţiene de asigurări, transmit MarketWatch şi Reuters, potrivit AGERPRES.

Tranzacţia este evaluată la 3,94 miliarde de dolari, iar Zurich Insurance va contribui cu 2,43 miliarde de dolari prin intermediul FGI, în timp ce Farmers Exchanges va contribui cu 1,51 miliarde de dolari, se arată într-un comunicat al companiilor.

În urma tranzacţiei, Farmers Exchanges îşi extinde prezenţa în SUA şi va avea acces la noi canale de distribuţie. De asemenea, tranzacţia va ajuta Zurich Insurance să-şi îndeplinească ţintele de creştere pentru 2022.

Blamat în România, susţinut din Ungaria - Presa maghiară, despre Colţescu: 'Je suis român'

"Achiziţia va spori semnificativ potenţialul de creştere al Farmers Exchanges şi va majora profiturile Zurich 'Insurance", a afirmat directorul general al companiei elveţiene de asigurări, Mario Greco.

Afacerea, care va fi achiziţionată, include 2,4 milioane de poliţe, prime nete subscrise de 3,6 miliarde de dolari în 2019 şi 3.500 de angajaţi, a informat Zurich.

Finalizarea tranzacţiei ar urma să aibă loc în trimestrul doi din 2021, în funcţie de obţinerea aprobărilor autorităţilor de reglementare.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.