Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ZVON - Tudorel Toader ar lua în calcul o DEMISIE: Sunt semnale că moțiunea care îl vizează va fi aprobată/ UPDATE Motiunea a pucat

Ministerul Justitiei
Tudorel Toader

Surse politice au declarat, pentru STIRIPESURSE.RO,  ca sunt semnale că moțiunea îndreptată împotriva lui Tudorel Toader va trece de Camera Deputaților, iar ministrul ar urma să își dea demisia.

UPDATE: Liviu Dragnea a declarat imediat dupa caderea motiunii simpla ca un ministru va cadea atunci cand vrea PSD si nu cand vrea opozitia. E un semn ca executia lui Lazar s-a amanat pentru CExN al PSD de saptamana viitoare.

Sursele menționate au precizat că ministrul nu va aștepta o remaniere, ci va demisiona.

Citeste si SURSE Cum ar dori PSD să se modifice abuzul în serviciu: Variantele sunt înlocuirea cu abuzul de putere sau eliminarea din legislație

Călin Popescu Tăriceanu a declarat că este dreptul opoziției de a depune o moțiune, însă este obligația majorității să voteze împotrivă. Pe de altă parte, Liviu Dragnea susține că nu le-a dat sfaturi social-democraților despre cum să voteze.

Referitor la scenariul potrivit căruita Carmen Dan ar urma să preia ministerul, surse politice au precizat că ar fi vorba despre un interimat până la numirea unui alt ministru.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.